Aihkian vaellustalli

Porukka

Tallin omistaja

Aile Aikia
s. 1992, 28v
» Esittely
Aile on hiljainen oman polun kulkija, joka vuosia Lapin turismissa työskenneltyään käytti säästönsä oman vaellustallin perustamiseen. Puoliksi saamelaistaustainen Aile on varttunut Inarissa ja harrastanut hevosia koko ikänsä. Hän on ystävällinen ja valmis auttamaan, mutta ei muuten kovin puhelias.
Tallityöntekijät

Saimi Karhu
s. 20.12.1995, 25v
» Esittely
Maanläheinen ja hyväntahtoinen Saimi on yleensä aina hyvällä tuulella. Optimistinen ja aurinkoinen perusluonne takaa sen, että Saimi löytää juhlittavaa jokaisessa päivässä. Saimi ei ole jatkuva kälättäjä, mutta kuitenkin sosiaalinen ja iloinen, ja työtaustansa takia asiakaspalvelun rautainen ammattilainen. Saimi on perinpohjainen luontoihminen ja samoileekin metsissä vapaa-ajallaankin Noki-lapinkoiransa kanssa.

Sara Blomqvist
s. 7.10.1999, 22v
» Oma hevonen: Hjalli
» Esittely
Sara on suomenruotsalainen nuori nainen, joka omistaa mustankirjavan islanninhevosori Hjallin. Hänet tunnistaa helposti pitkistä, tummanruskeista hiuksista sekä iloisesta naurusta, joka kuuluu kauas asti. Sara on luonteeltaan iloinen, sosiaalinen ja puhelias papupata, eikä kenekään tallilla tarvitse epäröidä nykäistä häntä hihasta tarvitessaan apua.Vuokraajat

Katri Tuomala
s. 21.01.1998, 23v
» Vuokrahevonen: Ruska
» Esittely
Rauhallinen, usein vieno hymy huulillaan oleva nuori nainen, joka pitää valtavasti muiden seurasta. Harrastuksina heppailu ja lähellä asuvan mummon omistaman kultaisennoutaja-Hessun kanssa lenkkeilyä ja vaeltelua. Katrin voit bongata Aihkialla pihatosta rapsutelemassa poneja tai käppäilemässä maastopoluilla jonkun kaviollisen kanssa!

Samar Kohlin
s. 18.11.1997, 23v
» Vuokrahevonen: Lumi
» Esittely
Samar on rauhallinen ja lempeä nainen, hän tykkää enemmän seikkailla ja tutkia maailmaa hevosen selästä rauhassa ei niinkään vauhtijalkaa aitojen sisällä juoksemista. Naiseen tutustuu hyvin helposti eikä hänen kanssaan tule tylsää!


Linnea Neumann
s. 5.1.2004, 17v
» Vuokrahevonen: Lumi &
» Esittely
Linnea on reipas ja mukava tyttönen, lähes aina myös huonoina päivinä! Tästä ahkerasta ja ystävällisestä tytöstä saat liikutus- tai talliapua sadekeleille tuuraukseen. Jos tallin käytävällä sinua vastaan kävelee vaalea ja suhteellisen hoikka, hymyilevä, oranssitukkainen ja noin lähes 160 senttimetriä pitkä tyttö, on sen oltava Linnea!Yksityisten hevosten omistajat

Helga Nikunlassi
s. 28.11.1983, 37v
» Oma hevonen: Louna
» Esittely
Helga työskentelee koulukuraattorina Hetan koulukeskuksessa ja asuu yksin Enontekiössä vanhassa pienessä tuvassa, eikä hänellä ole lapsia. Hän harrastaa neulomista ja eränkäyntiä. Helga on iloinen höpsö, joka jättää tavarat hujan hajan eikä mikään ole niin nuukaa. Hän tulee iloiseksi pienistä asioista, kuten kauniista syysauringosta tai kevään tuoksusta, ja Helga yleensä nähdäänkin leveä hymy kasvoillaan. Hän puhuu paljon ja nauraa vielä enemmän.Vakiotuntilaiset ja muut kävijät

Ráhkel Gaupp
s. 13.08.1956 , 65v
» Esittely, ratsastaa perjantain vakiotunnilla
Tiukkapipoinen Ráhkel on liki kuudenkymmenen vuoden hevoskokemuksen omaava ratsastaja, joka käy tallin vakiotunneilla perjantaisin. Koulu- ja askellajiratsastukseen hurahtanut Ráhkel tietää täsmälleen mitä tekee, eikä siedä alkuunkaan neuvoja muilta. Hänestä huokuu kylmä ja koppava luonne, eikä hän helposti avaa itseään muille. Hän hoitaa toimensa tallilla ripeästi, suorittaa tehtävät ja poistuu tallilta. Turhalle löpinälle ei ole Ráhkelin elämässä aikaa ja lörpöttelijät tietävät kyllä astuneensa silloin väärille varpaille!

Pauliina Mäntykoski
9-vuotias
» Esittely, ratsastaa keskiviikon vakiotunnilla
Pau on persoona, jota ei voi unohtaa. Lyhyesti: Pikku Myy, pahainen kakara, sahahampainen hirviö. Tyttö ei koskaan tarkoita pahaa, mutta totuus tulee lapsen suusta, ja tämä lapsi ei säästele sanojaan. Vikkelä ja toimelias Pau auttaa mielellään ja on yllättävän tehokas ja itsenäinen toimissaan. Tytöllä on ohuet blondit hiukset, jotka ovat usein saparoilla. Tytön lempiväri on vaaleanpunainen, ja hän tykkää paijata hevosia ja letittää niiden harjaa. Pau ratsastaa keskiviikon heC-vakiotunnilla ja vauhtimaastoissa.Ideoita hahmon luomiseen

Hahmo voi olla saamelainen, suomalainen, norjalainen, ruotsalainen tai mitä vain. Hahmon todennäköisin asuinpaikka on Hetan kylä Enontekiön keskustassa, mutta hahmo voi asua missä Enontekiön kylässä tahansa. Kouluikäiset opiskelevat Hetan koulukeskuksessa, jossa toimii niin alakoulu, yläkoulu kuin erälukio. Aikuiset hahmot voivat opiskella etänä korkeakouluissa tai tehdä töitä turismin, kaupan tai palveluiden aloilla.


virtuaalitalli / sim game stable © Tuulia & Helga | taustakuva © Riina