Aihkian vaellustalli

Tervetuloa Lappiin!

Siellä missä pakkanen paukkuu, kuu valaisee korkeat nietokset ja revontulet loimuavat kilpaa täysikuun kanssa, siellä on tunturin kupeessa pieni hirsinen tila, jonka tarhoissa laiduntaa pystyharjaisia vuonohevosia ja varmajalkaisia islanninhevosia.

Aihkia on vuonna 2020 perustettu vaellustoimintaan pohjautuva piirretty tarinatalli, joka tarjoaa myös tuntitoimintaa, valmennuksia, leirejä ja hevosten vuokrausta. Talli sijaitsee pohjoisessa Lapissa tunturin rinteellä lammen rannalla, ja pisimmät vaellukset vievät ratsukot jopa Jäämerelle asti. Tallin hevoskatraaseen kuuluu vuonohevosia sekä islanninhevosia, ja talli majoittaa myös kyseisiä rotuja edustavia yksityishevosia. Tallin toimintaan on mahdollista päästä mukaan myös työntekijän roolissa. Vaelluksia ja leirejä on myös mahdollista järjestää vierailevan tallin porukalle – tervetuloa vaeltamaan Lappiin!

Aile Aikia (Tuulia) & Helga

Uutiset

10.01.21 Hyvää uutta vuotta! Joulukuun aikana talliin muuttaneet yksityiset vuonikset Tirppa ja Polle lisätty sivuille. Helmikuun alussa tulossa hiihtoratsastuskilpailut, tervetuloa mukaan!
13.12.20 Tänään luciakulkue ilahdutti lähikylien asukkaita. Vuodenvaihteen tapahtumaviikonlopun lappielämys ja PKK-näyttelyt julkaistu foorumilla! Uuden hevosen, Kafkan ja Olafin vuokraaja Linnea sai kuvan ja löytyy nyt porukkasivulta.
30.11.20 Merkkilista julkaistu ja favicon lisätty!
17.11.20 Ruskan vuokraaja Katri ja Lumin vuokraaja Samar saivat profiilikuvat ja löytyvät nyt porukkasivulta!
10.11.20 Helgasta tuli Aihkian osaomistaja! Tarinallisesti mikään ei muutu, mutta tallilla on nyt kaksi ylläpitäjää. Lisäksi uudet vakiotuntilaiset Rahkel ja Pau on esitelty foorumilla!
18.10.20 Ruskavaelluksella Aihkiaan ihastunut Helga Nikunlassi toi talliin Lounatuulen yksityiseksi. Tervetuloa!
05.10.20 Tällä viikolla järjestetään ruskavaellus, jolle otetaan osallistujia myös takautuvasti – ilmoittaudu mukaan!
04.10.20 Saimi Karhu ja Sara Blomqvist aloittivat tallityöntekijöinä, tervetuloa! Saran nuori Hjalli-issikka muutti oripihattoon.
02.10.20 Sivut ovat viimein valmiit, tervetuloa tutustumaan! Vuokraajahaku & Yksityishaku
14.09.20 Tallin rakennus alkoi.

Uusin kuva

» Galleriaan

Lapin piirrostalleja

» Shelyes
» Vinterhus
» Brynhild
» Kisakeskus Álfheimr
» Vecno Stud

virtuaalitalli / sim game stable © Tuulia & Helga | taustakuva © Riina