otsikkokuva

Jukolan 3-vuotissynttärit!

Huhtikuussa kokoonnutaan juhlimaan 3 vuotta täyttävää Jukolaa. Tallin vielä lyhykäiseen historiaan on mahtunut jo kaikenlaista, mutta pystyssä on pysytty ja sen kunniaksi on luvassa kaikenlaista pientä ohjelmaa huhtikuun ajan. Jukolan ovet aukeavat ensimmäistä kertaa kunnolla vieraille ja luvassa on muun muassa yksityistoiminnan esittelyä, valmennus, ponien söpöyskisa ja muita kilpailuja, joista voit lukea alapuolelta lisää. Tervetuloa mukaan!KRJ koulukilpailut 1.-3.4.

Synttärit pyörähtävät käyntiin kolmen päivän mittaisilla koulukilpailuilla. Luokkia on Helppo C:stä Vaativaan B:hen saakka ja yksi luokista on pyhitetty vain suomen(pien)hevosille. Lisätietoa kilpailuista saat alla olevista kutsuista.

Maanantai 1.4.
Tiistai 2.4.
Keskiviikko 3.4.


ERJ estekilpailut 12.-14.4.

Koulukilpailujen lisäksi huhtikuussa järjestetään kolmen päivän mittaiset estekilpailut. Luokkia löytyy 80cm:stä 130cm saakka. Lisätietoa kilpailuista saat alla olevista kutsuista, kun kilpailut on hyväksytty VRL:n kalenteriin.

Perjantai 12.4.
Lauantai 13.4.
Sunnuntai 14.4.


Kouluvalmennus 8.4.

Jukolassa järjestetään kouluvalmennus neljälle ratsukolle. Valmentajana toimii tallin omistaja, Hanne. Valmennettavia otetaan tällä kertaa tasolta He C-Va B. Valmennus on nimilistaan -tyylinen, eli vaatii osallistujilta vain osallistumisen! Osallistu 7.4. mennessä lähettämällä sähköpostiin joutokeino@gmail.com viesti otsikolla Valmennus, jossa kerrot nimesi, valmennettavan hevosen nimen ja osoitteen, sekä parilla sanalla mihin haluaisitte erityisesti treeniä. Kommentit lähetetään osallistujille sähköpostitse.

Osallistujat 4/4

Wolf - White Trash of Yeneva - kommentoitu
Painajainen - Taikakuun Energia - kommentoitu
Katja - Efilya Yemn - kommentoitu
Rebecca - Viehättävän Errori - kommentoitu


Ponien söpöysnäyttelyt 18.4.

Nyt kaikki ponit kisaamaan söpöydestä äärimmäisen epävirallisiin näyttelyihin! Osallistujia otetaan enintään kymmenen kappaletta ja osallistua saavat tällä kertaa siis vain ponirodut (alle 148cm). Osallistuminen tehdään viimeistään 17.4. sähköpostiin otsikolla Söpöyskisa ja viestistä tulee ilmetä esittäjän ja ponin nimi, sekä tietenkin ponin osoite. Samalta omistajalta tällä kertaa vain yksi poni. Neljä parasta saavat pienet arvostelut poninsa kuvista ja sivuista. Paras poni voittakoon!

Tulokset

1. Roo - Louis Gassion
Ensimmäisenä tässä ponissa pisti silmään persoonallisuus. Hurmaavan suloinen tapaus, kuten luonnekin sanoo ja niin ponimainen kuin poni voi olla. <3 Sivut ovat melko simppelit, ehkä vähän liiankin omaan makuuni, mutta toisaalta yksinkertaisuus myös toimii. Erityisplussaa siitä, että ponille on löytynyt noin paljon erilaisia kuvia. Hoito-ohjeet olivat mukava lisä sivuilla.

2. Cee - Elle
Shettislinjalla jatketaan, todella kaunis kimo tamma. Jotenkin tammamaisuus oikein paistaa ponista. Kivat, selkeät sivut, joita on helppo selata. Päiväkirja oli erityisesti kivasti aseteltu, vaikkei tarinoita vielä ollutkaan. Hoito-ohjeet tälläkin ponilla kiva lisä, erityisesti ruutupaperitausta sopii sivun kokonaisuuteen. Hauska ja vähän massasta poikkeava luonne, joka ei lyhyydestään huolimatta ollut todellakaan liian lyhyt. Kuvia olisi kaivannut hieman lisää.

3. Anni - Club 71
Kolmanneksi päätyi ratsuponitamma Lupi kauniine silmineen. Tosi nätti poni, ei liian siro eikä liian jykevä ja huomaa että suvusta löytyy arabia. Ponilla on myös melko selkeä tammaleima. Kuvia kivasti erilaisista tilanteista, erityisesti tykästyin sinitaustaiseen pääkuvaan. Nämäkin sivut ovat mukavan selkeät ja plussaa siitä, että valmennukset ovat tarpeeksi isossa vierityslaatikossa.

4. Wolf - Mic Tyler
Neljänneksi päätyi erikoisemman värinsä ja tuuhean tukkansa ansiosta tämä shettisori. Myös ponin nimi hurmasi jostain syystä. Selkeät sivut myös tällä ja kuvien kehykset ovat piristävä lisä. Muutamaa lisäkuvaa ja pirteämpää väriä jäin hieman kaipaamaan, mutta toisaalta kokonaisuus huomioon ottaen ruskea toimii tosi hyvin.

5. Rebecca - Neophyte
6. Riitsu - Miss Mysterious
7. Katja - Tijuana's Kon Tiki


Yksityiseksi Jukolaan?

Järjestämme viikolla 17 Jukolan tallin yksityissiiven esittelyjä kaikille halukkaille. Tallin yksityistoiminta ei ole vielä päässyt lähtemään kunnolla käyntiin, mutta synttärikuukauden aikana asia on tarkoitus korjata. Tallimme on tilava ja vasta remontoitu ja tallialueemme tarjoaa hyvät puitteet harrastamiseen. Karsinoita on varattu vain neljälle yksityishevoselle, mutta meiltä löytyy näiden lisäksi muutamia pihattopaikkoja oreille. Kesäksi on mahdollista saada myös pelkkiä laidunpaikkoja, joihin sisältyvät tallivuokran edut ilman karsinapaikkaa. Vaikka Jukolan arki on tehty mahdollisimman rennoksi, pyrimme silti tarjoamaan yksityisille välillä pientä toimintaa, kuten valmennuksia. Tallivuokra maksetaan kerran kuussa pienellä päiväkirjamerkinnällä etusivulta löytyvään tallikirjaan.


img

Jukolan tallivuokraan sisältyy

»Karsinapaikka purupohjalla (/ pihatto olkipohjalla)
»Karsinan siivous kerran päivässä
»Paikka varusteille satulahuoneesta
»Kokopäivätarhaus loimituksineen muiden hevosten kanssa
»Ruokinta 2 kertaa päivässä, heinät 4 kertaa päivässä
»Ratsastustilojen vapaa käyttö
»Laidunpaikka 1.6.-30.8. välisenä aikana


Tallipaikan hakeminen tehdään sähköpostin välityksellä osoitteeseen joutokeino@gmail.com ja hakemuksesta tulee löytyä ainakin omistajan nimi ja hevosen nimi ja sivujen osoite. Hakemus hylätään jos hevosen sivuilta löytyy luvatonta materiaalia. Hevosen sivuilta tulisi myös löytyä pieniä elonmerkkejä, kuten kisoja tai päiväkirjamerkintöjä, jotta hakemus hyväksytään. Kun tallipaikka on saatu, linkitetään hevonen Jukolan sivuille ja vastaavasti hevosen sivuille liitetään linkki Jukolaan.

Yksityistoiminnasta tietoa laajemmin toiminta-sivulla!VIRTUAALITALLI - A SIM-GAME STABLE | Ulkoasun © Jukola 2018 | lue lisää tekijänoikeuksista